ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. コンテンツタイプ
  2. 学術雑誌論文 / Journal Article

Influence of lactic acid and post-treatment recovery time on the heat resistance of Listeria monocytogenes

https://ocu-omu.repo.nii.ac.jp/records/2019909
https://ocu-omu.repo.nii.ac.jp/records/2019909
80cc813b-7811-4089-9756-db332d2af930
名前 / ファイル ライセンス アクション
111H0000002-257-2.pdf 本文 (533.8 KB)
Item type 共通(1)
公開日 2017-07-04
タイトル
タイトル Influence of lactic acid and post-treatment recovery time on the heat resistance of Listeria monocytogenes
言語 en
作成者 大森, 康雄

× 大森, 康雄

en Omori, Yasuo
Osaka City University, Marudai Food Co., Ltd.

ja-Kana オオモリ, ヤスオ

ja 大森, 康雄

Search repository
三明, 清隆

× 三明, 清隆

en Miake, Kiyotaka
Marudai Food Co., Ltd.

ja-Kana ミアケ, キヨタカ

ja 三明, 清隆

Search repository
中村, 寛海

× 中村, 寛海

KAKEN2 1000000332445
RESEARCHMAP read0160076

en Nakamura, Hiromi
Osaka City Institute of Public Health and Environmental Sciences

ja-Kana ナカムラ, ヒロミ

ja 中村, 寛海

Search repository
鹿毛-中台, 枝里子

× 鹿毛-中台, 枝里子

KAKEN2 1000040453790
ORCID 0000-0001-5068-0460

en Kage-Nakadai, Eriko
Osaka City University

ja-Kana カゲ-ナカダイ, エリコ

ja 鹿毛-中台, 枝里子

Search repository
西川, 禎一

× 西川, 禎一

KAKEN2 1000060183539
ORCID 0000-0001-9453-0739

en Nishikawa, Yoshikazu
Osaka City University

ja-Kana ニシカワ, ヨシカズ

ja 西川, 禎一

Search repository
権利情報
言語 ja
権利情報Resource https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
権利情報 クリエイティブ・コモンズ 表示 - 非営利 - 改変禁止 4.0 国際
権利情報
言語 en
権利情報Resource https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
権利情報 Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 International
権利情報
言語 en
権利情報 © 2017 The Authors. Published by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/BY-NC-ND/4.0/).
主題
言語 ja
主題Scheme Other
主題 リステリア・モノサイトゲネス
主題
言語 ja
主題Scheme Other
主題 乳酸
主題
言語 en
主題Scheme Other
主題 Listeria monocytogenes
主題
言語 en
主題Scheme Other
主題 Lactic acid
主題
言語 en
主題Scheme Other
主題 Heat resistance
主題
言語 en
主題Scheme Other
主題 Hurdle technology
内容記述
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The aim of this study was to evaluate the effect of lactic acid (LA) with and without organic material at various post-treatment recovery times on the heat resistance of Listeria monocytogenes (Lm). LA decreased Lm numbers; however, the effect was remarkably attenuated by the presence of organic matter. Five strains of Lm were treated with LA and the listericidal effects were compared....
言語 en
出版者
出版者 Elsevier
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
識別子
識別子 https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2017.06.008
識別子タイプ DOI
関連情報
識別子タイプ NCID
関連識別子 AA1153114X
書誌情報 en : International Journal of Food Microbiology

巻 257, p. 10-18, 発行日 2017-06
収録物識別子
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0168-1605
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2024-10-31 01:26:22.384249
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3