WEKO3
アイテム
Identification of Pyrogallol in the Ethyl Acetate-Soluble Part of Coffee as the Main Contributor to Its Xanthine Oxidase Inhibitory Activity
https://ocu-omu.repo.nii.ac.jp/records/2019935
https://ocu-omu.repo.nii.ac.jp/records/20199356d5197ed-dd62-44c6-a3c3-84792dd28c65
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 共通(1) | |||||||||||
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公開日 | 2019-07-30 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Identification of Pyrogallol in the Ethyl Acetate-Soluble Part of Coffee as the Main Contributor to Its Xanthine Oxidase Inhibitory Activity | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
作成者 |
本田, 沙理
× 本田, 沙理× 増田, 俊哉
KAKEN2
1000010219339
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権利情報 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
権利情報 | This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in Journal of Agricultural and Food Chemistry, copyright © American Chemical Society after peer review and technical editing by the publisher. To access the final edited and published work see https://doi.org/10.1021/acs.jafc.6b03339. | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | キサンチンオキシダーゼ | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | コーヒー | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 焙煎豆 | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | pyrogallol | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | xanthine oxidase inhibitor | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | coffee | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | roasted beans | |||||||||||
主題 | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | chlorogenic lactone | |||||||||||
内容記述 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | JSPS Kakenhi (Grant No. JP15H02892 for T. M. and JP16J03454 for S. H.) and a collaborative research fund between AGF and Osaka City University | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | American Chemical Society | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
記事種別等 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | Article | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||
出版タイプ | AO | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bcce | |||||||||||
識別子 | ||||||||||||
識別子 | https://doi.org/10.1021/acs.jafc.6b03339 | |||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連情報 | ||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1021/acs.jafc.6b03339 | |||||||||||
関連情報 | ||||||||||||
識別子タイプ | NCID | |||||||||||
関連識別子 | AA12097129 | |||||||||||
書誌情報 |
en : Journal of Agricultural and Food Chemistry 巻 64, 号 41, p. 7743-7749, 発行日 2016-09-29 |
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収録物識別子 | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1520-5118 |