Item type |
共通(1) |
公開日 |
2017-08-18 |
タイトル |
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タイトル |
Influence of oral supplementation with sesamin on longevity of Caenorhabditis elegans and the host defense |
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言語 |
en |
作成者 |
矢口, 由紀恵
en |
Yaguchi, Yukie
Osaka City University
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ja-Kana |
ヤグチ, ユキエ
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ja |
矢口, 由紀恵
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Search repository
小村, 智美
加嶋, 倫子
en |
Kashima, Noriko
Osaka City University
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ja-Kana |
カシマ, ノリコ
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ja |
加嶋, 倫子
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Search repository
田村, 美帆
鹿毛-中台, 枝里子
佐伯, 茂
寺尾, 啓二
西川, 禎一
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権利情報 |
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言語 |
ja |
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権利情報 |
The final publication is available at Springer via https://doi.org/10.1007/s00394-014-0671-6 This is not the published version. Please cite only the published version. この論文は出版社版でありません。引用の際には出版社版をご確認ご利用ください。 |
主題 |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
長寿 |
主題 |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
線虫 |
主題 |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
セサミン |
主題 |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
老化 |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Longevity |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Nematodes |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Sesamin |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Aging |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Host defense |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
Purpose : Nutritional control has been proposed as a potential therapy for slowing the senescence of immune function and decreasing mortality. This study investigated whether sesamin could modify host defense systems and extend the lifespan of the nematode Caenorhabditis elegans. / Methods : Nematodes were fed standard food (the bacterium Escherichia coli strain OP50) supplemented with various doses of sesamin/γ-cyclodextrin inclusion compounds starting from young adulthood. The mean lifespan, muscle function, lipofuscin accumulation, protein carbonyl content, and stress resistance of the worms were examined. Then, C. elegans mutants harboring loss-of-function lesions in longevity- and host defense-related signaling pathways were supplemented with sesamin to identify the genes involved in the longevity effects.... |
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言語 |
en |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
This study was supported in part by a Grant-in-aid for Scientific Research C (No. 23617017) and a Grant-in-aid for Scientific Research A (No. 23247045) from the Japan Society for the Promotion of Science. |
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言語 |
en |
出版者 |
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出版者 |
Springer Japan |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
eng |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
出版タイプ |
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出版タイプ |
AO |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bcce |
識別子 |
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識別子 |
https://doi.org/10.1007/s00394-014-0671-6 |
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識別子タイプ |
DOI |
関連情報 |
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関連タイプ |
isVersionOf |
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識別子タイプ |
DOI |
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関連識別子 |
https://doi.org/10.1007/s00394-014-0671-6 |
関連情報 |
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識別子タイプ |
NCID |
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関連識別子 |
AA11622700 |
書誌情報 |
en : European Journal of Nutrition
巻 53,
号 8,
p. 1659-1668,
発行日 2014-12
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収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
1436-6215 |