Item type |
共通(1) |
公開日 |
2019-12-24 |
タイトル |
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タイトル |
Chronic Dietary Toxicity and Carcinogenicity Studies of Dammar Resin in F344 Rats |
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言語 |
en |
作成者 |
魏, 民
藤岡, 正喜
山野, 荘太郎
梯, アンナ
大石, 裕司
奥野, 高裕
en |
Okuno, Takahiro
Osaka City University
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ja-Kana |
オクノ, タカヒロ
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ja |
奥野, 高裕
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Search repository
行松, 直
山口, 貴嗣
en |
Yamaguchi, Takashi
Osaka City University
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ja-Kana |
ヤマグチ, タカシ
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ja |
山口, 貴嗣
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Search repository
多胡, 善幸
en |
Tago, Yoshiyuki
Osaka City University
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ja-Kana |
タゴ, ヨシユキ
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ja |
多胡, 善幸
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Search repository
北野, 光昭
en |
Kitano, Mistuaki
Osaka City University
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ja-Kana |
キタノ, ミツアキ
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ja |
北野, 光昭
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林, 新茂
en |
Hayashi, Shim-mo
San-Ei Gen F.F.I., Inc.
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ja-Kana |
ハヤシ, シンモ
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ja |
林, 新茂
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Search repository
鰐渕, 英機
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権利情報 |
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言語 |
en |
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権利情報 |
This is a post-peer-review, pre-copyedit version of an article published in Archives of Toxicology. The final authenticated version is available online at: https://doi.org/10.1007/s00204-018-2316-7 |
主題 |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
食品添加物 |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Dammar resin |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Food additive |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Liver tumor |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Hepatocarcinogen |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Male F344 rats |
主題 |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Hemorrhagic diathesis |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
Dammar resin is a natural food additive and flavoring substance present in many foods and drinks. The present study evaluates the chronic toxicity and carcinogenicity of dietary dammar resin in F344 rats. Dietary concentrations in the 52 week chronic toxicity study were 0, 0.03, 0.125, 0.5, or 2%. The major treatment-related deleterious effects were body weight suppression, increased relative liver weight, and low hemoglobin levels in males and females.... |
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言語 |
en |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
This work was supported by Health and Labour Sciences Research Grants from the Ministry of Health, Labor and Welfare of Japan, and a grant from The Japan Food Chemical Research Foundation. / 本論文のファイルサイズは125MBです。 |
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言語 |
ja |
出版者 |
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出版者 |
Springer |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
eng |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
出版タイプ |
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出版タイプ |
AO |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bcce |
識別子 |
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識別子 |
https://doi.org/10.1007/s00204-018-2316-7 |
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識別子タイプ |
DOI |
関連情報 |
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関連タイプ |
isVersionOf |
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識別子タイプ |
DOI |
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関連識別子 |
https://doi.org/10.1007/s00204-018-2316-7 |
関連情報 |
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識別子タイプ |
NCID |
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関連識別子 |
AA11617824 |
書誌情報 |
en : Archives of Toxicology
巻 92,
号 12,
p. 3565-3583,
発行日 2018-12
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収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
1432-0738 |